top of page
bgImage

Snickare & renovering i Vellinge

INOMHUS

Vi utför all slags arbeten med ett kreativt såsom funktionellt sinne.


UTOMHUS

Fasadarbeten, altan, fönster är en del av våra utbud utomhus.


TOTALRENOVERING

Inga utmaningar är för stora!

Rivningsarbeten och totala renoveringsobjekt med omgjorda planlösningar om så önskas.

Snickare för alla typer av renovering och nyproduktion - Vi finns för dig i Vellinge

Varmt välkommen till NEO HEM AB, vi är det självklara valet av snickare i Vellinge! Hos oss finns såväl kunskap som erfarenhet för att kunna leverera ett snyggt resultat som självklart också håller i längden. Vi tror på en god dialog med våra kunder där service, trygghet och kvalitet står i centrum. Tack vare en god dialog ges vi möjligheten att utföra ett arbete som uppfyller kundens förväntningar gällande både funktionalitet och estetik. 


Är du i behov av en snickare i Vellinge för renovering eller nyproduktion så har du kommit helt rätt! Vi erbjuder alltid en komplett lösning där vi är med dig under hela processen och ser till att dina visioner blir till verklighet. Som snickare kan vi utföra allt från mindre inredningsdesign till hela altanbyggen och när det kommer till renovering så gör vi det mesta både invändigt och utvändigt. 


 Vi arbetar över hela Skåne, så oavsett om du befinner dig i Vellinge eller någon annanstans så kan du ta del av våra tjänster. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några som helst frågor eller funderingar. Tillsammans ser vi till att du får en lösning som passar dig perfekt! 


Vi är dina snickare i Vellinge

Kontakta oss för en offert redan idag! 

bottom of page